Binalarda Mükemmel Isı ve Enerji Tasarrufu

Binalarda Mükemmel Isı ve Enerji Tasarrufu

Binalarda Mükemmel Isı ve Enerji Tasarrufu


Seramik mikro kürecikleri içeren ısı yalıtım boyası yüksek performanslı olmasına karşın düşük ısı iletkenliğine sahiptir. Termal boya ya da izolasyon boyası adlarıyla da anılan bu boyalar ihtiyacınız olan bariyer kaplamayı sizlere sunacaktır. Bu bariyerin nasıl oluştuğunu merak ediyorsunuz değil mi? Firmamız tarafından imal edilen boyalar yalıtım teknolojisine sahip olup kuruduktan sonra ısıyı yansıtan bir bariyer oluşturmaktadır. Sıcak iklimlerde ve özellikle de dış cephede bu boyalar çok fazla karşımıza çıkıyor. Duvarlarda bu boyaların kullanılması maliyet anlamında tasarruf sağlamanıza da yardımcı olacaktır. Güneş ısısı az geçtiği için mekânlar serin kalır ve klima faturalarında da ciddi oranlarda kar edersiniz.


 

Isı Yalıtım Boyası



Aynı zamanda ısı yalıtım boyası soğuk iklimler için de uygun olmaktadır. Bu boyalar iç cepheye uygulandığında dışarı ısı çıkışı olmayacağından dolayı ısınma maliyetleriniz de düşecektir. Isı kaybının azalmasının yanı sıra bu boyaların özelliklerinden bir diğeri ise yoğunlaşma sorunlarını minimalize etmesi ya da ortadan kaldırması olarak karşımıza çıkmaktadır. Yeni nesil termal teknoloji kullanılarak imal edilen bu boyalar iç ve dış duvarların yanı sıra, metal yüzeyler ve tavanlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ayrıca ısı yalıtım boyası yün, köpük, kalsiyum silikat gibi geleneksel olarak kullanılan pek çok yalıtım malzemesine de ikame olmaktadır. Kütleyi azaltması ve geleneksel boyalardan da hafif olması da avantajlarından bir tanesidir. Para ve zamandan tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olarak sektördeki yerimizi zirveye taşımaya devam ediyoruz.
 

Isı Yalıtım Uygulama Alanları



Farklı renk alternatifleri olan ısı yalıtım boyası uygulama alanlarında %40 alanlarında enerji tasarrufu sağlamaktadır. Renk tüpleri ile dilediğiniz rengi de elde etmeniz mümkün olmaktadır. TSE belgesi, tescil belgesi ve renk raporları bulunan bu boyalar oldukça kalitelidir. Yanmazlık özelliği olan bu boyayı iç ve dış cephelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Radyan ısı geçirmemesi, işçilik maliyetlerinin düşük olması ve kolay bir şekilde temizlenebilmesi gibi özelliklerinin yanı sıra bu boyalar yalıtım sorununa ekonomik ve pratik bir çözüm arayanların da tercihi olmaktadır. Duvarda nem ve küf oluşumuna izin vermeyen bu boyaların enerji tasarrufu avantajlarından yararlanarak maliyetleri düşürebilirsiniz.

Okunma: 2087     Tarih: 09.04.2020