İzolasyon Sıvısı Ankara

İzolasyon Sıvısı Ankara

İzolasyon Sıvısı Ankara


Mikroskobik boyutta genişletilmiş olan mikroseramik küreciklerden oluşan sıvı ısı yalıtım kaplama malzemesi -60 ile +150 çalışma sıcaklık aralıklarına sahiptir. İç ve dış cephelerde rahatlıkla kullanılacak olan bu malzeme ısı iletimi noktasında adeta bir bariyer özelliği görmektedir. Çatılarda da kullanılabilen bu malzeme özellikle %82 oranında güneş ışınlarının yansıtılması ile birlikte binaların gereksiz yere ısınmalarının da önüne geçmektedir. Enerji verimliliği bu gün oldukça önemli konulardan bir tanesidir. Sadece yapılar için değil işletmeler, ülkemiz ve hatta çevre için önemli olan bu kavram sıvı ısı yalıtım kaplama boyaları ile artık kolayca sağlanmaktadır.

İzolasyon Sıvısı Gerçekten Tasarruf Sağlıyor Mu?

İzolasyon sıvısı olarak da adlandırılacak olan izolasyon boya pek çok avantajı ile gerçek manada tasarruf sağlıyor. Sektörde özellikle geleneksel yöntemleri kullanan işletmeler tarafından yalıtım olayı malzeme kalınlığı ile kıyaslansa da aslında önemli olan malzemenin etkinliğidir. Radyan ve iletim yolunu kullanan malzeme bu sayede ısıyı geçirmez. Kir tutmaz yapısı ile kolayca silinebilen boya aynı zamanda ses ve titreşim önleyici özelliğe sahiptir. Mekanik darbelere de dayanıklı olan boyanın rengi beyazdır fakat renkli tüpler yardımı ile renklendirilmesi mümkündür. Duvarda nem ve küf oluşumunun önüne geçmekle birlikte nefes alabilen özelliği de bulunmaktadır. İşçilik giderlerinin düşük olması sebebi ile aynı zamanda hafif bir malzemedir. Performans kaybına maruz kalmadan tam 40 yıl kalabilir.

İzolasyon Sıvısı Fiyatları

Sıvı ısı yalıtım kaplama boyası üstün özelliklerinin yanı sıra fiyatları ile de dikkat çekiyor. Geleneksel yapı malzemeleri oldukça pahalı olmakla birlikte işçilik maliyetleri de yüksektir. Fakat bu boyalar oldukça ekonomik seçenekler sunmakla birlikte işçilikleri de oldukça düşüktür. Binaların iç ve dış cephelerinde kullanılmakla birlikte konteyner yapılarda, tarihi eserlerde, balkon ve sundurmalarda bu yapılar karşımıza çıkmaktadır. Ürünler CE, ISO, uygunluk belgesi, buhar geçirgenlik katsayı raporu gibi pek çok sertifikaya da sahiptir. Tüm bu yönleri ile firmamız ile iletişime geçerek fiyatlar noktasında bilgi alabilirsiniz. Uygulandığı alana yük bindirmeyen bu boyaları firmamızdan temin ederek sizler de tasarruf sağlayabilirsiniz..
Okunma: 1051     Tarih: 09.06.2020