Mimari Anıt ve Tarihi Eser Isı Yalıtımı

tarihi eserToplumsal açıdan büyük öneme sahip olan karmaşık şekillere sahip bina ve anıtların cephelerinin yenilenmesini (restorasyonunu) yaparken, kendilerine has olan mimari görünümlerini korumak önemlidir.

Sıradana yalıtım malzemeleri, bu sorunu başarılı bir şekilde çözemez. Bu tür malzemeler, daha kalın oldukları için yapıyı daha da ağırlaştırır ve uygulaması çok fazla emek ister. Dolayısıyla, duvarların kısmen tahrip olmasına neden olur.

Genleşmiş polistiren veya mineral (bazalt) yün levhaların yalıtılmış yüzeye gevşek bir şekilde yerleşmesi, "soğuk ısı köprüler" e ve cephenin kademeli olarak tahrip olmasına yol açar.

Mimari anıtların yenilenmesinde (restorasyonunda) Isollat yalıtımının kullanılmasının avantajları şunlardır:
  • Malzeme kolay uygulanabilir olduğu için işin bitme süresi hızlıdır;
  • Yalıtım ürününün İçeriğinde tiksotropik madde bulunması, çalışma yüzeyinde tek seferde 1-1.5 mm kalınlığında uygulama imkanı sağlar ve bu durum, her tabaka polimerizasyonu tamamlanana kadar zorunlu kurutma aşamasını çalışma süresine dahil etme ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.
  • Yalıtım, inşaatta kullanılan her türlü duvar malzemesine kolay ve iyi şekilde "yapışır", tutunur (tuğla, beton, ahşap, doğal taş);
  • Yalıtım, kolay bir şekilde renklendirilir;
  • 30 yıldan daha fazla süre dayanır.Ultraviyole ışınlarına, araba egzozları, endüstriyel işletmelerin emisyonları gibi olumsuz çevresel faktörlere maruz kalan yüzeyin orijinal rengini korumak, yeniden yapılandırma aşamasında oldukça önemlidir.
  • Bu durumda, organik kirleticilerden kendi kendini temizlemesi ve fotokataliz etkisi olan Isollat-Nano yalıtımının kullanılması tavsiye edilir.

rusya tarihi eser 3 rusya anıt rusya tarihi eser 2 tarihi eser 4  
 
 
  
 
  
   
Kullanılan Ürünler  
isollat01 kova

ISOLLAT-01 ile Ilgili Diğer Tüm Videoları Web Sitemizde Anasayfadaki Videolar Bölümünden İzleyebilirsiniz!