Endüstriyel İzolasyon Nasıl Yapılır?

Endüstriyel İzolasyon Nasıl Yapılır?

Endüstriyel İzolasyon Nasıl Yapılır?

Endüstriyel izolasyon konusu işletmeler için ciddi bir öneme sahiptir. Bu izolasyonun amacı işletme performanslarının artırılmasının yanı sıra, enerji tasarrufu sağlamak ve çevreyi korumaktır. Bunun için yapılan uygulamalardan bir tanesi sıcak izolasyon olarak karşımıza çıkıyor. 60 santigrat dereceden daha yüksek ortamların farklı teknikler ile izole edilmesi amacı ile kullanılan sıcak izolasyon, akışkanların sıcaklığı, yüzeyin genişliği gibi farktörleri baz alarak çeşitli izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Tank, boru ve farklı ekipmanların yüzeyleri pvc, galvaniz, alüminyum gibi malzemeler ile kaplanmaktadır. Bu sayede buhar direncinin yanı sıra sisteme dayanıklılık da kazandırılmaktadır. Sıcak olarak yapılan bu endüstriyel izolasyon uygulaması çimento üretim tesisi, cam üretim tesisi, gıda üretim tesisi, kimyasal üretim tesisi, sıcak yağ tesisatları vb. için oldukça ideal olmaktadır.
Yüksek sıcaklı olan ortamların yanı sıra düşük sıcaklığa sahip işletmeler için de tasarlanmış yalıtım çözümleri firmamız tarafından sunulmaktadır. Tasarım kriterleri ve spesifikasyonlar baz alındığında benzersiz özellikler gösteren bu malzemeler aynı zamanda pek çok avantajı da beraberinde getirmektedir. Firmamız tarafından imalatı yapılan endüstriyel ürünler aşağıdaki gibidir; Endüstriyel İzolasyonun Avantajları

Endüstriyel izolasyon maliyet bakımından işletmeleri korkutmamalıdır. Çünkü kısa zamanda kendini kolayca amorti etmektedir. Sitemiz üzerinde yer alan endüstriyel izolasyon ürünlerini inceleyerek hemen sipariş edebilir ve bu avantajlardan yararlanabilirsiniz..
Okunma: 1731     Tarih: 11.04.2020